Köszönet a felajánlásokért

Tisztelt Potyondi lakosok!!!

 

 

Potyond Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete ezúton köszöni az egyesület felé nyújtott támogatásukat. Ígéretünkhöz híven a felajánlásokat eszközeink karbantartására, felújítására és pótlására fordítottuk, fordítjuk.

 

Sikerült kézi szerszámokat (lapátok, csáklyák, villák, kapacsok, fejsze, csákány) beszereznünk, illetve felújítanunk, melyekre egy egy káreset során szükség lehet.

 

Nagy gondot jelentett az eddigi 800l/p szivattyú szállító utánfutó mozgatása, mely vontatása csak traktorral volt megoldható. Baráti kapcsolat révén szert tettünk egy kisebb, könnyebb utánfutóra, melyet átalakítottunk a felszereléseinknek megfelelően. Ez az utánfutó teljes felszerelésével kézi erővel is könnyen mozgatható, illetve személygépkocsival vontatható.

 

          

 

 

Bízunk benne hogy ha apró lépésekkel is de sikerül eszközeinkben, és tűzoltó szakmailag is fejlődnünk, ezáltal hozzá járulni a település közbiztonságához, vagyon, állag és eszköz megőrzéséhez.

 

Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület 1888 – óta működik a településen, és erre minden itt élő büszke lehet. Anyagi lehetőségeink a gyorsabb, látványosabb fejlődéshez korlátozottak, de megragadunk minden lehetőséget, hogy előbbre léphessünk. Továbbra is szívesen fogadjuk anyagi vagy eszköz támogatásukat.

 

Ezen felül fontos számunkra a múlt értékeinek felkutatása, ápolása. Ha rendelkezik az Önkéntes Egyesülethez köthető dokumentummal, eszközzel, felszereléssel, kérem juttassa el hozzánk.