Eltűnt személy keresés

2022. 01. 07-én újra felkérték KKMSZA-t, D. Á. hozzátartozói, hogy 2022.01.08-án segítsünk az eltűnt személy újabb kutatásában Hanságligeten és koordinálásában. Tegnap késő délután és esti órákban egyeztettünk a Mosonmagyaróvár Rk. -val a mai kutatás miatt.
2022.01.08. reggel 9 órakor volt találkozó a Hipp Kft. parkolójában, ahol 50 fő gyűlt össze, civilek, Polgárőrök, vadász társaság és ÖTE, valamint 2 mentőkutyás szervezet 3 kutyával és 5 fővel. Eligazítás után megkezdtük a kutatást és a területek átnézését. Mai napon 15 km² terület lett átnezve emberi erőkkel, drónokkal, kutyákkal és terepjárókkal.
Kutatás polgárőrség segítségével kiterjesztésre került Bősárkány területére is. Sajnos délutánig nem jártunk sikerrel. A kutatást és a keresést délután 15 órakor felfüggesztettük további információkig rendőrséggel egyeztettve.
Köszönjük szépen a munkájukat és segítségüket:
Győr-Moson-Sopron megyei Rk-napon, Jánossomorjai ÖTE, Dunaszigeti ÖTE, Potyondi ÖTE, Mosonmagyaróvári Polgárőrségnek, Jánossomorjai Polgárőrségnek, Lajta-Hansági Zrt. Vadász társaságnak, Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak, nem utolsó sorban KKMSZA Önkénteseinek, Völgyesi Zoltánnak a Drónos segítséget.
Köszönjük szépen: Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvànynak a készenlétet.